Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

MOUNTAIN GUIDES 9000, s.r.o
IČ: 28806387
Sídlo: Dolní Adršpach č.p. 7, 549 57 Adršpach
Kontaktní e-mail: info@mg9000.cz 

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Poptávka / objednávka: jméno, společnost, funkce, e-mail, telefon, fakturační adresu, případně název firmy, IČ a DIČ.

Důvod a účel sběru údajů

  • Poptávka / objednávka: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abychom mohli správně vyřídit vaši poptávku / objednávku a mohli řádně vystavit a archivovat daňové doklady.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Poptávka: po dobu 1 roku.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • MOUNTAIN GUIDES 9000, s.r.o (IČ 28806387, se sídlem Dolní Adršpach č.p. 7, 549 57 Adršpach), který provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

  • Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.
  • Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 18.5.2018.

Kontaktujte nás online